Ladataan...
7 Veljestä Rakentaja Oy
Ota yhteyttä - tehdään yhdessä unelmistasi totta
Slider

Info — 7 Veljestä Rakentaja Oy, nimi sai aikoinaan alkunsa työkalupakista, jonka sain papaltani. Pakin kylkeen oli liimattu 7 veljestä tarra, joka oli tuohon aikaan vielä olutmerkki. Olihan papalla myöskin 7 veljestä, niin siinähän minulla oli yritykselle valmis nimi työkalupakin kupeeseen liimattuna. Kyseinen pakki kulkee edelleen työmailla mukana muistuttamassa siitä mistä kaikki sai alkunsa.

Vuosia on vierinyt ja 10v synttäritkin on vietetty jo aikaa sitten. Pitkäjänteisesti olemme tehneet työtä talotehtaiden kanssa ja noin 50 talon kokemuksella on hiottu toimintamalli kuntoon. Määrätietoisesti olemme siirtyneet askel askeleelta isompiin kohteisiin ja siitä muutamana esimerkkinä mm. Muurametaloille toteutettuna kaksi rivitalokohdetta.

Viimeisimpänä olemme kehittäneet Ainokoti tuotemerkin ja As Oy Jyväskylän Ainotar on valmistunut. As Oy Jyväskylän Eri heppa on suunnitteilla ja kohta laitetaan kuokka maahan. www.ainokoti.fi 

Tavoitteenamme on jatkaa pitkäjänteistä ja laadukasta rakentamista, sekä jatkuvasti kehittää yhteistyötä kumppaneiden kanssa. Sillä mukavalla porukalla ja oikeilla kumppaneilla tulee aina piirun verran parempaa jälkeä!

Muistutuksena vielä: ei niin pientä hommaa, etteikö kannattaisi ottaa yhteyttä!

7 Veljestä Rakentaja Oy | 40520 Jyväskylä

Mikko Lähteelä, 040 523 4330

info@7veljesta.fi